Lej en aktivitetsbane

De populære aktivitetsbaner er rigtig gode til større forsamlinger såsom byfester, dyrskuer, skolefester, afslutninger, sommerfester og andre arrangementer. Der er udfordring i banerne som opfordrer til aktiv leg for mange børn på en gang. (Tilsluttes altid 220 v.)

Western rutchebane

Western rutchebane

Stor flot rutchebane til Westernfesten. Bemalet med flotte friske farver i sjove og spændende figurer. Den er 7 m. høj og giver et sus i maven når du glider ned af den. Vi har rigtig mange sjove og spændende aktiviteter til temafesten, både som underholdning og konkurrenceelement. Se meget mere under vores temaer. Måler 5,5m. x 8m. og er 7m. høj

Westernbanen

Westernbanen

På denne store aktivitetsbane, kommer du ind i en western verden! Mød forhindringer på vejen, og lad fantasien bestemme legen. Sjov og underholdende bane, til børn i alle aldre – også voksne. Populær bane, til alle arrangementer, hvor der deltager småfolk! Måler 4×16 M

Fodboldbanen

Fodboldbanen

Aktivitetsbane med fodboldtema! 
Kom ind på banen, leg tagfat og mød spillere, forhindringer, sjov og ballade! 
Den er god til alle børn og barnlige sjæle. 
Perfekt til bl.a. børnefødselsdag, markedspladser, bysfesterne og mobile legelande. 
Se mange flere Fodboldaktiviteter under “Temafester”. Måler 4x16M. 

Under the sea-lille hoppeborg med rutchebane

Under the sea-lille hoppeborg med rutchebane

Tag en tur ud at dykke på havets bund med denne sjove og anderledes hoppeborg. 
Her er der hav- tema på programmet, og den er anderledes og spændene ift. En klassisk hoppeborg! Der er desuden en lille ruche bane, så den vinder ekstra popularitet bland det yngre publikum. Den er overdækket og holder derfor den første støvregn ude. (4×5,5m.) 

Dino rutchebane

Dino rutchebane

Send du trygt dine børn ud til ham her! Det er med garanti den sødeste og sjoveste dino i Danmark! Rutchebanen er skabt til de helt små eventyrere, og denne dino kan underholde det yngste publikum i flere timer uden at blive træt! (3×7,5M) 

Jungle rutchebane

Jungle rutchebane

Super sjov og underholdene aktivitetsbane for det yngre publikum. Man kravler op i den ene side, og rucher ned på den anden side! Her er underholdning i flere timer! Den frembringer sjov og glæde hos alle! Lej den her hos os! (5,5 x8 M) 

Klatrepyramide

Klatrepyramide

Hvem kommer først til tops?! Her får dine børn mulighed for at klatre og lege uden at komme til skade! Udover klatrepladsen på pyramiden i midten, er der en oppustelig bund og afgrænsning hele vejen rundt,så man ikke kan falde ud over. Den kan rumme mange legende børn på en gang og er velegnet til mobile legelande eller markedspladser.

Gravko hoppeborg

Gravko hoppeborg

Her er en aktivitetsbane, der især vækker interesse blandt drenge! Den sejeste bane, som er både sjov, spændene og anderledes end de andre baner! Kæmp dig igennem kegler og vejskilte under skovlen på gravkoen.Den bringer glæde og sjov på sin vej! (4,5×8,5) 

Farmer forhindringsbane

Farmer forhindringsbane

Tag en tur på bondegårdsbesøg. 
Dette er med garanti den sjoveste form for bondegårds besøg, som dine børn kommer til at opleve! På denne aktivitets bane møder børnene både dyr og landmænd på deres vej! Den stimulere til børnenes frie fantasi, og de kan lege her i flere timer! Lej den her hos os. (4×16 M)

Kaktus hoppeborg

Kaktus hoppeborg

Denne hoppeborg er rigtig flot og inspirerer til masser af lege. Du kan både rutche og hoppe i den og den er perfekt til f.eks. cowboy- eller westernfesten, firmafest. Se i øvrigt mange flere underholdningsemner til westerntema under vores Temafester.

Mål 4,5m. x 4.5m.