Lej en automat

Lej dine automater hos Sjov Udlejning. Vi har automater til alle formål, brug f.eks. en af de populære styrkeprøver ved dit arrangement og lav en kåring af festens stærkeste mand/kvinde.

Bamsekran

Bamsekran

Til alle festligheder, hvor der deltager børn eller barnlige sjæle! Den klassiske bamsekran, hvor du kan fange en bamse med en fangearm. (1 x 1m).

Dobbelt bilsimulator

Dobbelt bilsimulator

Kør om kap med sidemanden! Top underholdning, der er populær alle steder! Underholdende, spændende og vækker konkurrence generne hos brugeren! (2×2 M)

Gammeldags kraftprøve

Gammeldags kraftprøve

Den klassiske kraftprøve, hvor du skal slå loddet til tops! Denne tiltrækker folk med konkurrence gener! Den kan både ses og høres på lang afstand og er derfor yderst velegnet 
til markeder, byfester, sommerfester osv. (2×2 M).

Kraftprøve, elektronisk

Kraftprøve, elektronisk

Den elektroniske kraftprøve er en lidt tunet udgave af den gammeldags med klokke, som vi kender den. Der er digital score, så den er dejlig nem at bruge i konkurrence sammenhæng. Den bliver ofte udlejet til firmamesser, åbent hus og ved andre lejligheder hvor der er brug for en let konkurrence hvor alle kan være med. Den er også helt eminent på markedspladser og andre store forsamlinger. (1 x 2m).

Motorcykel simulator

Motorcykel simulator

Kom en tur ud på en konkurrence bane med en motorcykel. Følelsen er meget ægte, og den er super sjov. Den er populær i næsten alle aldersgrupper og hos begge køn. (1,5×2,5 M) 

Postmand Per bil

Postmand Per bil

Alle kender vist Postmand Per! Og her er underholdningen i hus blandt de mindste! Send du roligt de små ud på en lille køretur med Postmand Per og hans lille kat Emil. Du kan leje ham her os os! Måler ca. 1 x 1m.

 Skisimulator

Skisimulator - enkelt eller dobbelt

Drop skiferien i år, og hop på denne skisimulator i stedet for! Den er meget underholdende, og du kan på ingen tid være medvirkende i vinter-OL! Den er populær hos alle aldre og kan bruges til de fleste arrangementer. (1x2M). 

Boksebold

Boksebold

Prøv kræfter med boksebolden! Tiltrækker en del opmærksomhed, ved det mandlige publikum! 
God til herreaftener, eller andre arrangementer, hvor der skal prøves kræfter af. (1×2 M).

Fodbold-sparkemaskine

Fodbold-sparkemaskine

Træn dine score talenter! Eller rettere dine fodbold scorespark. Det kan du gøre ved at leje denne maskine. God til de fleste arrangementer, og især god til det mandlige publikum. (1 x 2m.).