Danmarks sjoveste udlejning

Siden Sjov Udlejning blev grundlagt i 2004 har vi sørget for store smil og latterkramper hos store og små. Vores eventudstyr er sikkert, sjovt og vi har naturligvis lovpligtig forsikring på samtlige produkter. Vi kan give jer det ekstra krydderi til jeres fest eller arrangement, som gør at eventet ikke går over i glemmebogen.

Vi har blandt andet stået for arrangementer for: Lego, City Horsens, Jyske Bank, Bytorv Horsens og Randers Storcenter.

Er du i tvivl om hvad der vil hitte til jeres arrangement, så ring eller mail vi er eksperter på feltet og rådgiver dig hellere end gerne. 

Andre virksomheder der ejes af Sjov Udlejning:

Horsens Eventcenter

Vi ejer også Horsens Eventcenter, som du finder på Venusvej 8, 8700 Horsens. 

Vi har kapacitet til både Polterabend, Firmafester, Teambuilding, Holdafslutninger, Fødselsdage, Tøse- og Herrefrokoster, Julefrokoster, uanset anledning så giver vi jer en uforglemmelig dag i Horsens Eventcenter.

Mobilpølsevogn.dk

Vi ejer også mobilpølsevogn.dk, hvor du kan leje en pølsevogn som et festligt indslag. Vognen er helt perfekt til eksempelvis: festival, koncert, studenterfest, rejsegilde, julefrokost, konfirmation, natmad, fødselsdag, bryllup, indvielse, reception, åbent hus, firmamesser og events.

Horsens Legeland

Vi ejer også Horsens Legeland som er det rene eldorado for små og store. Vi  har bl.a. følgende aktiviteter: Hoppeborge, bordfodbold, air hockey, boldhus, klatrestativ, rutsjebaner, trampoliner, sumobrydning, spillemaskiner, Formel 1 biler(5kr), trådløs internet og meget mere.