Sport & action

Hos Sjov Udlejning har vi 10 års erfaring med at udleje diverse festartikler, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at inspirerer dig til din næste fest, om enten det er til privatpersoner, firmaer, polterabends, byfester, skoleafslutninger osv. Gør festen sjovere med alt fra trampoliner, megabordfodbold og oppustelige konkurrencebaner, til spillemaskiner, rodeotyre  m.m.

Waterballs

Waterballs

Nu kan du også få lov at gå på vandet. Med Waterballs kan du gå inde i den oppustelige bold og på den måde holde balancen og gå ovenpå vandet.

Denne sjove ide kan få smilet og latteren frem hos både børn og voksne. I kan konkurrere inde i Waterballs om hvem som kommer først, eller bare om hvem som kan holde balancen uden at falde inde i boblen. Konkurrere evt. familie mod familie, til familiefesten, til polteabend som en konkurrence til den kommende brud eller brudegom, til festivallen, byfesten osv. Med den medfølgende vandbane kan i glide og rende rundt inde i boblen, så i får en sjov fest, hvor latteren helt sikkert vil være i højsædet.

Superjumper

Superjumper

Har du prøvet at hoppe på en havetrampolin? Eller en hoppeborg? Så er denne Superjumper dobbelt så sjov! Her kan du nemt hoppe op i 6 meters højde. Du bliver spændt fast med en sele, og elastikker ud fra din vægt (min. 15 kg. og max 110 kg.) som forstærker dine hop, så du kommer meget højere op i luften end normalt, men på en sikker måde. Denne superjumper skaber lange køer, mange grin og skyhøj underholdning! Superjumper med 4 trampoliner og instruktør. (7×7 m).

Mobil trampolin

Mobil trampolin

6 i en trampolin! Den er hurtig, nem og flytbar. Effektiv til mange brugere på en gang! 
Kan bruges til de fleste arrangementer. (7 x 8 m).

Mobil klatrevæg

Mobil klatrevæg

Dette er en anderledes aktivitet, som tiltrækker en del opmærksomhed. Det er en udfordrende klatretur da du kommer hele 8m. op i luften. Men fortvivl ej, sikkerheden er også helt i top - medfølgende instruktør. Det er en super aktivitet, som skaber popularitet i mange aldre! Den kan bruges til mange arrangementer! Vægt : min. 15kg. Max 110kg. (3×10 m. x 8m. høj)

Skydevogn

Skydevogn

Kan du ramme plet? Skal du vinde en præmie til en du vil imponere? Eller bare prale med hvor godt du rammer? Skydevognen vækker enhvers konkurrencegener! Skydevognen er ideel til markeder, byfester, gadefester osv.

 

Paintball arena

Paintball arena

Hvem har du lyst til at invitere på en skydekamp? Denne aktivitet vinder popularitet alle steder, det smarte ved denne her er, at du kan rykke paintball arenaen ”lige rundt om gadehjørnet”. Fødselsdage, gadefester, markeder, polterabender osv! I kan spille 3 på banen af gangen. Oppustelig paintball arena med 3 geværer (4 x 9m).

Lokumsræs

Lokumsræs

Disse lokummer kan du ræse rundt på, på en oppustelig bane, og er meget populær
i alle aldre! Der kører 2 lokummer af gangen, og det gælder om at komme først frem, på den

sjoveste måde! Disse lokummer skaber helt sikkert opmærksomhed og popularitet til enhver lejlighed. Lokumsræs med oppustelig bane eller kegler.

Gladiatorkamp

Gladiatorkamp

Her har du mulighed for at kæmpe mod lige hvem du vil, uden at det gør ondt på modstanderen! Inviter din nabo, svigermor, dine søskende, kæreste eller andre til en udfordrende kamp på gladiatorbanen! En rigtig sjov og underholdene event, som kan bruges til både større og mindre arrangementer. (7 x 7 m).

Promillehockey

Promillehockey

Kan du lide at spille hockey? Og har du lyst til at udfordre spillet på en helt ny måde? Så er det denne promillehockey-bane du skal leje! Den er super sjov! Vi har 2 slags briller du kan få på, mens du spiller! Den ene slags briller, giver dig en følelse af at du har en promille på 2,5! Den anden slags briller, giver dig en følelse af at du er skæv! Med et lidt blandet team-hold, er i klar til en hockey kamp! Hvem vinder? De skæve, eller de fulde? Prøv selv! Banen er oppustelig og både bolden og hockey stavene er bløde, så i kommer ikke til at slå jer. (14,8 M 2×3 spillere)

Mega boksning

Mega boksning

Skal det være mega sjovt? Mega stort? Mega underholdende? Og vil du slå med mega store slag? Hvis du ikke kan få det stort nok, hvorfor så ikke leje denne her mega boksering 
med tilhørende mega boksehansker? Du går ikke forkert i byen med denne boksering, og den er populær til de fleste større arrangementer. Boksering med mega boksehandsker. (4 x 4m).

Megadart

Megadart

Når det ikke kan blive stort nok! Har du problemer med at ramme dart skiven, eller bulls eye? 
Her har du løsningen på problemet! Her er der mulighed for mange timers underholdning. Den kan bruges til de fleste arrangementer! Megadart inkl. pile. (3 x 3 m).  

Human football

Human football

Har du sammen med dine venner spillet bordfodbold, så kan det være at i har tænkt over hvordan det er selv at være fodboldspiller i sådan et bordfoldspil. Det kan du nu prøve sammen med dine venner. I det oppustelige Human football kan du blive en del af dette univers og prøve grænser af. Du samler 10 gode venner hvor i konkurrerer mod hinanden om hvem som først og fremmest er bedst til fodbold, men også om hvordan i må hjælpe hinanden for at score mål.

Fodboldmål incl. Bolde

Fodboldmål incl. Bolde

Der ser måske let ud at score et mål, men hvis du kigger godt efter gemmer der sig lidt udfordringer i baggrunden. Her gælder det nemlig ikke kun om at ramme målet, men de huller som bagvæggen gemmer. I kan lave jeres egne regler omkring point osv. Meget populær i alle aldersgrupper, men især populær hos det yngre publikum. Her er underholdning til mange timer.

Fodboldmål inkl. bolde (3 x 3 m).

Sumofodbold

Sumofodbold

Med denne bane, er der virkelig lagt op til en god omgang underholdning og en sjov aktivitet af længere tids varighed! Det er ubeskriveligt sjovt for både deltagere og puplikum! Et must til den næste fest, eller arrangement hvis denne skal være uforglemmelig! Her er garanti for træning af lattermusklerne! Der skal spille 6 sumobrydere af gangen på banen. 2×3 spillere. (14×8 m).

Bumperballs-fodbold

Bumperballs-fodbold

Spil fodbold i disse oppustede bold-dragter, på en oppustelig fodboldbane. I spiller mod hinanden 3 på hvert hold og så gælder det ellers om at få nogle mål hjem. (14 x 8m).

Bungeefodbold/håndbold

Bungeefodbold/håndbold

Der kan være 6 deltagere i alt! Alle deltagere for en elastik om livet, og så kan kampen begynde! Det er super morsomt, og her ligger mange timers underholdning og gemmer sig! Aktiviteten er populær til mange events, fester, markeder osv. Bungeefodbold, 2 x 3 spillere. (6,5 x 11 m).

Bungeebasket

Bungeebasket

Du får 5 chancer! Den der først får 5 bolde i basket nettet har vundet! Men det gælder ikke kun om at få boldene i nettet! De 2 deltagere får en elastik monteret om livet, og når den ene løber frem mod målet for at score, bliver modstanderen hevet væk fra sit eget mål, medmindre man er stærk nok til at holde igen! En sjov og underholdene “styrkeprøve” som vækker konkurrencegenet i deltagerne. Bungeebasket inkl. bolde. (3×11,5 m).

Bungeesumo

Bungeesumo

Så er der kommet elastik sumobrydning. Kampen udkæmpes på en oppustelig sumomåtte og der monteres et bungeeelastik rundt om livet på de 2 modstandere. Aldrig har det været sværere at komme igennem en omgang sumobrydning. God kamp!

Julemandsumobrydning

Julemandsumobrydning

Her har du mulighed for at leje julemands sumobryder dragter! Er ideel til julefrokost, polterabend, julemarkeder, sæsonafslutninger i foreninger, eller hvorfor ikke midt om sommeren, bare for at være lidt anderledes end alle de andre? Sumodragter med madrasser og hjelme.

Western sumo

Western sumo

Så er der sumobrydning til din westernfest ! Lad cowboy duellen udforme sig på en helt ny måde. Lej disse utrolig flotte cowboy-sumodragter til din temafest eller hvilken anledning du måtte have. Til trods for cowboyhatten så gælder det stadig om at få modstanderen ud af ringen hurtigst muligt. (3 x 3m).

Sumobrydning

Sumobrydning

Nu har du chancen for at konkurrere mod din svigermor, lillebror, nabo, kæreste eller andre du har lyst til at nedlægge! Sumodragterne her, er virkelig sjov underholdning og aktivitet til enhver lejlighed. Her har du mulighed for at finde dit indre legebarn frem, uden at komme til skade. Disse vækker opmærksomhed og spreder sjov og glæde til et hvert arrangement. Alle kan være med, og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan finde på af konkurrencer, tuneringer osv. Sumodragter med madras og hjelme. (3,5×3,5 m).

Snowboard

Snowboard

Ryk skiferien ud i baghaven, rundt om hjørnet eller hvor du har lyst til at stå på snowboard! Denne aktivitet er sjov, udfordrer din balance, og vækker dine konkurencegener! Helt sikkert et hit, der imponerer! Lej den til festen, byfesten, markeder osv. (5,5 x 5,5 m).

Surfboard

Surfboard

Hvorfor vente på det perfekte surf vejr, når du kan leje et surfboard? Dette surfboard er sjov underholdning, og udfordrer din balance, træner dine lattemuskler. Dette er et hit til sommerfesten, gadefesten, fødselsdagesfesten eller et hvert andet festligt arrangement! (5,5 x 5,5 m).

Oppustelig Rodeotyr

Oppustelig Rodeotyr

Denne rodeotyr er et rigtig godt alternativ til den originale elektroniske tyr. Den er helt perfekt til Legelandet til børn og kan sagtens indgå i alle opstillinger, både store og små. Den er selvfølgelig også rigtig sjov at leje alene. Her kan børn og voksne i alle aldre prøve at vælte hinanden af tyren ved hjælp af de 4 snore, 2 på hver side. Det er rigtig sjov underholdning med et vist konkurrence element i. Brug den til skolefest, byfest, arrangement i cityforeningen, sportsafslutninger.

Rodeo fodbold

Rodeo fodbold

Fodbold kamp på en alternativ måde! Tag kampen op mod fodbolden, hvor de 2 eneste spillere på banen er dig og bolden, mod hinanden! Lej denne fodbold til din tema fest, eller til hvilken som helst anden festlig stund. Den er sjov og anderledes en den traditionelle rodeotyr! (Ø 5 M).

Rodeodildo

Rodeodildo

Vil du virkelig skabe opmærksomhed, så se lige her! Denne form for rodeo, vil helt sikkert skabe grin og sjove stunder! Tøseaftner, manddomsprøver, polterabender, skæg og ballade! (Ø 5M).

Rodeohalloween græskar

Rodeohalloween græskar

Lej dette græskar, og lad dine gæster få en sjov udfordring. Den virker som den klassiske rodeotyr, men denne er bare sjovere og anderledes! Så hvis du vil tiltrække opmærksomhed, og have god underholdning, samt (u)hyggelige stunder, så lej dette skræmmende græskar hoved! Ø 5 m.

Rodeokamel

Rodeokamel

Klæd dig på med dit bedste kamel rytter out-fit, og du er klar til en udfordrende rodeo tur! 
Hvor længe kan du blive i sydens sol, inden du bliver kastet tilbage i de danske omgivelser? 
Tag kampen op mod vores kamel-rodeo! Vælg kamelen hvis du har en tema fest, vil være anderledes, eller bare syntes den ser sjov ud! Den kan lejes hos os til dit næste arrangement! (Ø 5 M).

Rodeorensdyr

Rodeorensdyr

Her har du muligheden for at leje rodeorensdyret til julefrokosten, festen, temafesten etc. Det bliver med garanti en sjov aften med rodeorensdyret som gæst. (Ø 5m.) (Der kan også lejes et oppusteligt telt til).

Rodeo hest

Rodeo hest

Hvem kan sidde fast længst tid?? Rodeohesten bliver et hit til din næste fest! Hvorfor altid vælge den klassiske tyr?Vi har et stort udvalg til rodeoturen! Og denne bliver med garanti et stort hit! Perfekt til en tema fest, f.eks. western aften, sommerfest på rideskolen etc. (Ø 5m.). (Der kan også lejes et oppusteligt telt til).

Rodeo gris

Rodeo gris

Hold fast på grisen, inden den stikker af! Hvorfor vælge den traditionelle tyr, når du kan vælge en gris? Den er sjov til landbrugsfesten, dyreskuet, byfesten, temafesten, eller andre sjove festligheder! Børnene kender den fra Ramasjang. (Ø 5 M)

Rodeotyr

Rodeotyr

Mangler du en god ide til din næste fest, om enten det er en familiefest, festival, byfest eller polterabend, så er en rodeotyr en god udfordring og vil helt sikkert få alle i godt humør. Selvom ikke alle vil tage udfordringen mod tyren, vil mange helt sikkert kigge på og få sig et grin og en sjov fest.

En rodeotyr til din næste fest vil være en god udfordring til alle. Gæsterne til familiefesten, til festivallen, byfesten eller en helt anden fest, kan f.eks. konkurrere om hvem som kan sidde længst på tyren eller hvem som falder af først.

Lej rodeotyren sammen med andre temaer f.eks. pølsevognen, så du kan holde din helt egen cowboy-fest, hvor alle er i rigtig god stemning. (Ø 5m.)

Formel 1 biler

Formel 1 biler

Formel 1 biler med oppustelig bane. Disse populære Formel 1 biler er ideelle til mange formål. Der medfølger en flot oppustelig bane  til at køre om kap i. Bilerne kan både køre på freeplay og møntindkast, alt efter behovet. De er helt ideelle til arrangementer i cityforeningen, til byfest, afslutninger, temafest. (12 x 8m).