Temafester

Mangler du inspiration til din næste temafest, så kontakt Sjov Udlejning. Vi arbejder hver dag med at gøre vores kunder glade og tilfredse med inspiration og ideer til den næste fest.

Din næste temafest kunne f.eks. have jule-, fodbold- eller westerntema. Om enten det er til byfesten, fødselsdage, receptioner eller festivaler har vi helt sikkert et sjovt indlæg til festen. Vi har bl.a. rodeotyre, hoppeborge, karusseler og oppustelige dragter, så der findes fornøjelser for både børn og voksne.

Sjov Udlejning har 10 års erfaring med at finde den perfekte aktivitet som passer perfekt til din næste temafest. Hvad enten det er familiesammenkomsten eller afgangsfesten der savner et sjovt indslag, eller hvis I mangler noget der kan aktivere både voksne og børne for at have en sjov dag, så har vi helt sikkert det I leder efter. Sjov Udlejning udlejer forlystelser til festlige lejligheder, alt efter humør og festlighed.

Boksetema


Mega boksning

Mega boksning

Skal det være mega sjovt? Mega stort? Mega underholdende? Og vil du slå med mega store slag? Hvis du ikke kan få det stort nok, hvorfor så ikke leje denne her mega boksering 
med tilhørende mega boksehansker? Du går ikke forkert i byen med denne boksering, og den er populær til de fleste større arrangementer. Boksering med mega boksehandsker (4 x 4m.).

Boksebold

Boksebold

Prøv kræfter med boksebolden! Tiltrækker en del opmærksomhed, ved det mandlige publikum! 
God til herreaftener, eller andre arrangementer, hvor der skal prøves kræfter af. (1×2 M)

Bondegårdstema


Gravko hoppeborg

Gravko hoppeborg

En sød lille hoppeborg med farmer tema. Den har pop-up effekter med dyr og landbrugsmaskiner. Populær blandt både piger og drenge, og er derfor ideel til de fleste arrangementer. (4x3M)

Minifarmer pop-up

Minifarmer pop-up

En sød lille hoppeborg med farmer tema. Den har pop-up effekter med dyr og landbrugsmaskiner. Populær blandt både piger og drenge, og er derfor ideel til de fleste arrangementer. (4x3m.).

Rodeo hest

Rodeo hest

Hvem kan sidde fast længst tid? Rodeohesten bliver et hit til din næste fest! Hvorfor altid vælge den klassiske tyr? Vi har et stort udvalg til rodeoturen! Og denne bliver med garanti et stort hit!

Perfekt til en tema fest, f.eks. western aften, sommerfest på rideskolen etc. (Ø 5m.) (Der kan også lejes et oppusteligt telt til).

Rodeo gris

Rodeo gris

Hold fast på grisen, inden den stikker af! Hvorfor vælge den traditionelle tyr, når du kan vælge en gris? Den er sjov til landbrugsfesten, dyreskuet, byfesten, temafesten, eller andre sjove festligheder! Børnene kender den fra Ramasjang. (Ø 5 m.).

Farmer hoppeborg

Farmer hoppeborg

En klassisk hoppeborg med farmertema. Her er god plads til leg, sjov og ballade for det yngre publikum. Med høje sider, så børnene trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. (7x6M) 

Farmer forhindringsbane

Farmer forhindringsbane

Tag en tur på bondegårdsbesøg. Dette er med garanti den sjoveste form for bondegårds besøg, som dine børn kommer til at opleve! På denne aktivitets bane møder børnene både dyr og landmænd på deres vej! Den stimulere til børnenes frie fantasi, og de kan lege her i flere timer! Lej den her hos os. 
(4×16 M) (Tilsluttes med 2 x 220v.)

Rodeotyr

Rodeotyr

Mangler du en god ide til din næste fest, om enten det er en familiefest, festival, byfest eller polterabend, så er en rodeotyr en god udfordring og vil helt sikkert få alle i godt humør. Selvom ikke alle vil tage udfordringen mod tyren, vil mange helt sikkert kigge på og få sig et grin og en sjov fest.

En rodeotyr til din næste fest vil være en god udfordring til alle. Gæsterne til familiefesten, til festivallen, byfesten eller en helt anden fest, kan f.eks. konkurrere om hvem som kan sidde længst på tyren eller hvem som falder af først.

Lej rodeotyren sammen med andre temaer f.eks. pølsevognen, så du kan holde din helt egen cowboy-fest, hvor alle er i rigtig god stemning. (Ø 5m.).

Fodboldtema


Human football

Human football

Har du sammen med dine venner spillet bordfodbold, så kan det være at i har tænkt over hvordan det er selv at være fodboldspiller i sådan et bordfoldspil. Det kan du nu prøve sammen med dine venner. I det oppustelige Human football kan du blive en del af dette univers og prøve grænser af. Du samler 10 gode venner hvor i konkurrerer mod hinanden om hvem som først og fremmest er bedst til fodbold, men også om hvordan i må hjælpe hinanden for at score mål.

 

Fodboldmål incl. Bolde

Fodboldmål incl. Bolde

Der ser måske let ud at score et mål, men hvis du kigger godt efter gemmer der sig lidt udfordringer i baggrunden. Her gælder det nemlig ikke kun om at ramme målet, men de huller som bagvæggen gemmer.I kan lave jeres egne regler omkring point osv. Meget populær i alle aldersgrupper, men især populær hos det yngre publikum. Her er underholdning til mange timer. Fodboldmål inkl. bolde, (3 x 3 m.).

Fodboldbanen

Fodboldbanen

Kom ind på banen, leg tagfat og mød spillere, forhindringer, sjov og ballade! Den er god til alle børn og barnlige sjæle. Perfekt til bl.a. børnefødselsdag, markedspladser, bysfesterne og mobile legelande. (4x16M) 

Sumofodbold

Sumofodbold

Med denne bane, er der virkelig lagt op til en god omgang underholdning og en sjov aktivitet af længere tids varighed! Det er ubeskriveligt sjovt for både deltagere og puplikum! Et must til den næste fest, eller arrangement hvis denne skal være uforglemmelig! Her er garanti for træning af lattermusklerne! Der skal spille 6 sumobrydere af gangen på banen. (14×8 m.).

Bumperballs-fodbold

Bumperballs-fodbold

Spil fodbold i disse oppustede bold-dragter, på en oppustelig fodboldbane. I spiller mod hinanden 3 på hvert hold og så gælder det ellers om at få nogle mål hjem. (14 x 8m.).

Bungeefodbold

Bungeefodbold

Der kan være 6 deltagere i alt! Alle deltagere for en elastik om livet, og så kan kampen begynde! Det er super morsomt, og her ligger mange timers underholdning og gemmer sig!

Aktiviteten er populær til mange events, fester, markeder osv. (6,5 x 11 m.).

Fodbold-sparkemaskine

Fodbold-sparkemaskine

Træn dine score talenter! Eller rettere dine fodbold scorespark. Det kan du gøre ved at leje denne maskine. God til de fleste arrangementer, og især god til det mandlige publikum. 
(1 x 2m.).

Fodbold hoppeborg

Fodbold hoppeborg

En klassisk hoppeborg med fodboldtema. Her er god plads til leg, sjov og ballade for det yngre publikum. Med høje sider, så børnene trygt kan hoppe rundt. Kan bruges til de fleste arrangementer. (7x6m.).

Rodeo fodbold

Rodeo fodbold

Fodbold kamp på en alternativ måde! Tag kampen op mod fodbolden, hvor de 2 eneste spillere på banen er dig og bolden mod hinanden! Lej denne fodbold til din tema fest, eller til hvilken som helst anden festlig stund. Den er sjov og anderledes en den traditionelle rodeotyr! (Ø 5 m.).

Westerntema


Western rutchebane

Western rutchebane

Stor flot rutchebane til Westernfesten. Bemalet med flotte friske farver i sjove og spændende figurer. Den er 7 m. høj og giver et sus i maven når du glider ned af den. Vi har rigtig mange sjove og spændende aktiviteter til temafesten, både som underholdning og konkurrenceelement. (5,5m. x 8m. og er 7m. høj).

Westernbanen

Westernbanen

På denne store aktivitetsbane, kommer du ind i en western verden! Mød forhindringer på vejen, og lad fantasien bestemme legen. Sjov og underholdende bane, til børn i alle aldre – også voksne. Populær bane, til alle arrangementer, hvor der deltager småfolk! (4×16 m.).

Skydevogn

Skydevogn

Skal du vinde en præmie til en du vil imponere? Eller bare prale med hvor godt du rammer. Skydevognen vækker enhvers konkurrencegener! Skydevognen er ideel til markeder, byfester, gadefester osv.

Paintball arena

Paintball arena

Hvem har du lyst til at invitere på en skydekamp? Denne aktivitet vinder popularitet alle steder, det smarte ved denne her er, at du kan rykke paintball arenaen ”lige rundt om gadehjørnet” 
Fødselsdage, gadefester, markeder, polterabender osv! Du kan spille 3 på banen af gangen. 
Oppustelig paintball arena med 3 geværer (4 x 9m.).

Westernhoppeborg

Westernhoppeborg

En hoppeborg med western-tema. Der er høje sider og god plads til at børnene rigtig kan hoppe rundt, lege og have sjov i mange timer her. En vinder alle steder, hvor der er børn som gæster. 
(7x6m.). 

Western sumo

Western sumo

Så er der sumobrydning til din westernfest ! Lad cowboy duellen udforme sig på en helt ny måde. Lej disse utrolig flotte cowboy-sumodragter til din temafest eller hvilken anledning du måtte have. Til trods for cowboyhatten så gælder det stadig om at få modstanderen ud af ringen hurtigst muligt. (3 x 3m.).

Oppustelig Rodeotyr

Oppustelig Rodeotyr

Denne rodeotyr er et rigtig godt alternativ til den originale elektroniske tyr. Den er helt perfekt til Legelandet til børn og kan sagtens indgå i alle opstillinger, både store og små. Den er selvfølgelig også rigtig sjov at leje alene. Her kan børn og voksne i alle aldre prøve at vælte hinanden af tyren ved hjælp af de 4 snore, 2 på hver side. Det er rigtig sjov underholdning med et vist konkurrence element i. Brug den til skolefest, byfest, arrangement i cityforeningen eller sportsafslutninger.

Rodeo hest

Rodeo hest

Rodeohesten bliver et hit til din næste fest! Hvorfor altid vælge den klassiske tyr? Vi har et stort udvalg til rodeoturen! Og denne bliver med garanti et stort hit! Perfekt til en tema fest, f.eks. western aften, sommerfest på rideskolen etc. (Ø 5m.) (Der kan også lejes et oppusteligt telt til).

Kaktus hoppeborg

Kaktus hoppeborg

Denne hoppeborg er rigtig flot og inspirerer til masser af lege. Du kan både rutche og hoppe i den og den er perfekt til f.eks. cowboy- eller westernfesten, firmafest. Se i øvrigt mange flere underholdningsemner til westerntema under vores temaer. (4,5m. x 4.5m.).

Rodeotyr

Rodeotyr

Mangler du en god ide til din næste fest, om enten det er en familiefest, festival, byfest eller polterabend, så er en rodeotyr en god udfordring og vil helt sikkert få alle i godt humør. Selvom ikke alle vil tage udfordringen mod tyren, vil mange helt sikkert kigge på og få sig et grin og en sjov fest.

En rodeotyr til din næste fest vil være en god udfordring til alle. Gæsterne til familiefesten, til festivallen, byfesten eller en helt anden fest, kan f.eks. konkurrere om hvem som kan sidde længst på tyren eller hvem som falder af først.

Lej rodeotyren sammen med andre temaer f.eks. pølsevognen, så du kan holde din helt egen cowboy-fest, hvor alle er i rigtig god stemning. (Ø 5m.).

Halloween tema


Halloween hoppeborg

Halloween hoppeborg

Hoppeborg i flot halloweentema. Denne hoppeborg er uundværlig når i samler børnene til årets hallowenfest. Rigtig god underholdning til mange timer for både store og små børn. (5,5m. x 5,5m.).

Rodeohalloween græskar

Rodeohalloween græskar

Lej dette græskar, og lad dine gæster få en sjov udfordring. Den virker som den klassiske rodeotyr, men denne er bare sjovere og anderledes! Så hvis du vil tiltrække opmærksomhed, og have god underholdning, samt (u)hyggelige stunder, så lej dette skræmmende græskar hoved! (Ø 5 m.).

Event Globe

Event Globe

Kender du sne-kuglerne i mini udgaver? Kunne du tænke dig at hoppe ind og være med i snelandskabet?Denne Event Globe er blevet et hit, især omkring juletid, hvor bl.a. storcentre har lejet den. Her kan du. f.eks. få taget et familiebillede til julekortet eller et uforglemmeligt portræt af dine børn. Event Globe oppustelig med eller uden kamera udstyr (Ø 3,5 m.).

Juletema


Pandekagevogn

Pandekagevogn

Madpandekager og dessertpandekager til lige netop dit arrangement. Det sunde alternativ til bespisning af dine gæster. Til natmad , åben hus, på markedet eller måske som 3-retters menu til barnedåb.

Brændte mandler

Brændte mandler

Traditionelle brændte mandler til Vinter og jul. Lej en mandelbod og spred en dejlig duft af hygge og julestemning. Helt perfekt på gågaden, foran din butik eller butikstorv, til juleafslutning og juletræsfest. Vi laver både de traditionelle mandler med sukker, lakridsmandler og brændte hasselnødder.

Skisimulator

Skisimulator

Drop skiferien i år, og hop på denne skisimulator i stedet for! Den er meget underholdende, og du kan på ingen tid være medvirkende i vinter-OL. Den er populær hos alle aldre og kan bruges til de fleste arrangementer. (1x2M) 

Julemandsumobrydning

Julemandsumobrydning

Her har du mulighed for at leje julemands sumobryder dragter! Er ideel til julefrokost, polterabend, julemarkeder, sæsonafslutninger i foreninger, eller hvorfor ikke midt om sommeren, bare for at være lidt anderledes end alle de andre? Sumodragter med madrasser og hjelme.

Snowboard

Snowboard

Ryk skiferien ud i baghaven, rundt om hjørnet eller hvor du har lyst til at stå på snowboard! Denne aktivitet er sjov, udfordrer din balance, og vækker dine konkurence gener! Helt sikkert et hit, der imponerer! Lej den til festen, byfesten, markeder osv. (5,5 x 5,5 m.).

Rodeorensdyr

Rodeorensdyr

Her har du muligheden for at leje rodeorensdyret til julefrokosten, festen, temafesten etc. Det bliver med garanti en sjov aften med rodeorensdyret som gæst. (Ø 5m.). (Der kan også lejes et oppusteligt telt til).

Børne karrusel

Børne karrusel

Lej denne smarte karrusel, og du vil med garanti skabe kø, glæde og opmærksomhed ved de yngste! Den er rigtig populær, og er en sikker vinder til f.eks. byfester, på markeder eller andre steder hvor der er småfolk der deltager. (Ø 5,5m).

Rodeo gris

Rodeo gris

Hold fast på grisen, inden den stikker af! Hvorfor vælge den traditionelle tyr, når du kan vælge en gris? Den er sjov til landbrugsfesten, dyreskuet, byfesten, temafesten, eller andre sjove festligheder! Børnene kender den fra Ramasjang. (Ø 5 m.).

Jule hoppeborg

Jule hoppeborg

Denne hoppeborg er rigtig god til jeres julesammenkomst og  en dejlig aktivitet for børnene. Lav lidt adspredelse til den traditionelle julefest, juleafslutning, firmafest, byfest og julearrangement i cityforeningen og lej denne hoppeborg. Den er rigtig flot og frisk bemalet. (5,5 x 5,5m.). 

Event Globe

Event Globe

Kender du sne-kuglerne i mini udgaver? Kunne du tænke dig at hoppe ind og være med i snelandskabet? Denne Event Globe er blevet et hit, især omkring juletid, hvor bl.a. storcentre har lejet den.Her kan du. f.eks. få taget et familiebillede til julekortet eller et uforglemmeligt portræt af dine børn

Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan finde på at underholde dine gæster med denne Event Globe! Event Globe, oppustelig med eller uden kamera udstyr. (Ø 3,5 m.9.